Over ons

RM Schadebedrijf Nijmegen

Voor u is autoschade altijd vervelend en als het meezit overkomt het u nooit. Maar als er toch een keer iets misgaat is het voor u allemaal maar lastig. Na een aanrijding, diefstal of inbraak zijn er ook vaak veel vragen. U kunt het uzelf een stuk makkelijker maken door gelijk bij R&M Schadebedrijf naar binnen te stappen.

Omdat wij een klein bedrijf zijn, zijn wij erg flexibel, daarom kunt u ook voor spoedgevallen altijd bij ons terecht. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u paraat!

Op deze site geven wij u een idee van ons bedrijf en onze werkzaamheden. Blijven er toch nog vragen belt u ons dan gelijk op
024 785 02 48 of stuur ons een e-mail.

Milieuverantwoord

Uiteraard is ook een milieuverantwoorde werkwijze van groot belang. Bij de inrichting van onze werkplaats was het uitgangspunt dat er zo weinig mogelijk schadelijke stoffen kunnen vrijkomen. Zo is onze spuitcabine volledig aangepast voor het gebruik watergedragen lakken. Zodat uw auto maar ook op de meest milieuvriendelijke wijze wordt hersteld en/of afgewerkt.

Prestatie

Over 1300+ Voltooid werk en wordt als maar meer

Met ons ervaring van meer dan 15+ jaar hebben wij schadeherstel werkzaamheden uitgevoerd. Hiernaast kunt u een schatting zien van onze reparatie per onderdelen.

Bumpers
0 +
Deuren
0 +
Spuiten
0 +
Uitdeuken
0 +